anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor..saptamana viitoare am o programare la ginecolog pentru ca nu mai scap de cistita,iar medicul de familie nu ma ajuta, ma tot indoapa cu antibiotice..Intrebarea mea este daca sunt obligata sa ma duc insotita de parinti,pentru ca ai mei nu sunt in tara iar bunica e extrem de incuiata si dupa timpul lui Ceausescu,neputand intelege de ce nu mai sunt virgina inainte de casatorie! Este genul ala de bunica, care nu te lasa nici la un suc in oras zicandu-ti ca nu e adecvat varstei tale (16).Parintii mei stiu ca mi-am inceput viata sexuala insa ea nu va intelegelaughing.
Exista posibilitatea sa nu fiu primita in cabinet fara parinti? Pentru ca sunt minora.e un cabinet privat, iar doamna de la receptie care m-a programat a spus ca..CREDE ca nu este nicio problema.Voi ce ziceti? Ma va primi singura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Nu iti face, recomanda sau da nimic care ar putea sa iti afecteze viata sau care ar putea avea efecte negative asupra altor persoane, deci parintii nu au de ce sa fie implicati.

| Quassaar a răspuns:

Atata timp cat platesti consultatia nu vad care este problema. Daca era vorba de o programare stomatologica crezi ca te primea numai insotita de parinti? Este un consult de rutina. Probabil pentru un chiuretaj sau altceva trebuie aprobarea parintilor. In cazul tau nu se pune problema de asa ceva. Iti face un consult si iti prescrie un tratament. Mergi fara nici o retinere. Insanatosire grabnica!

| AnnnaMarrria a răspuns (pentru Quassaar):

Asa zic si eu, ca atata timp cat ii platesc consultatia nu ar avea de ce sa nu ma primeasca si singura, mai cu seama ca e vorba de o raceala..Pentru avort da, nu te primeste fara parinti, dar asa sa speram ca va fi ok!
Multumesc pentru raspuns!

| Quassaar a răspuns (pentru AnnnaMarrria):

Pana la urma puteai merge si cu bunica ta. Ma gandesc ca in nici un caz medicul n-o sa iasa pe hol sa strige in gura mare ca nu mai esti virgina. Sunt subiecte care tin de intimitatea pacientului, indiferent de varsta lui. Cu bunica sau fara ea, mergi degraba si rezolva-ti problema. Multa sanatate!