| Gabidan2000 a întrebat:

Sper ca o sa găsesc o persoana cel puțin calificata si in măsura sa ma ajute cu problema mea. Sunt de sex masculin si am vârsta de 24 de ani.Problema mea este ca sunt un tip care are un fizic destul de slăbuț, la 184 cm am o greutate de 77-78 kg, iar eu am multă grăsime depusă pe abdomen, pe solduri care continua spre spate in zona lombara. Corpul meu arată destul de ciudat ca si forma.Pana sa vina pandemia am făcut mult sport si nu arătam asa.Chiar aveam un abdomene vizibil.Adevarul este ca de câte ori mai puneam câteva kg, tot acolo se depunea grăsime in zona soldurilor. Poate sa fie o lipsa de testosteron sau ceva legat de hormoni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Devilkamikaze a răspuns:

Stadiul tau acum se numeste skinny fat. Chiar daca spui ca esti destul de slabut, grasimea se pune pe tot corpul, unele parti ale corpului fiind mai predominante. Rezolvi totul cu o dieta buna pusa la punct si cu niste sport. Nu renunta cand nu vezi rezultate dupa 2/3 saptamani. Ai greutatea relativ mica, deci iti ia mai putine calorii pe zi ca sa iti mentii corpul, deci slabesti mai greu. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| nicu991 a răspuns:

IMC= 23.04, te incadrezi la o greutate normala in raport cu inaltimea ta. Stai linistit ca putina burta nu strica. Cred ca cel mai potrivita pentru tine ar fi bicicleta.

| Sellyiubireavietiimele a răspuns:

Da. Esti ultimul impotent.

| Gabidan2000 explică (pentru Sellyiubireavietiimele):

Dacă eram impotent, tu cum ai apărut?