| Florinaa14 a întrebat:

Buna tuturor,sper sa ma ajutati cu ceva, am 12 ani si de la o vreme mi-a aparut la ambii sani,pe sfarcuri un fel de cojita mai galbena,credeti ca este grav sau acum se dezvolta,trebuie sa mentionez ca nu am sanii foarte mari happy
V-a rog ajutati-ma, app credeti ca este bine daca o rup?
Fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Dupa ce faci baie( sunt inmuiate), stergi sanii cu prosopul. Acele cruste se vor indeparta.

| Florinaa14 explică (pentru Abh):

Voi incerca in seara asta happy daca merge, voi da fundita...dar totusi...de ce mai apar? pentru ca se dezvolta?

| Abh a răspuns (pentru Florinaa14):

Tesutul mamar( al sanilor), specializat in secretia lactata, e alcatuit din foarte multi saculeti microscopici asezati pe canalicule subtiri. Acestea formeaza grupuri care se varsa in canale mai mari, care la randul lor se deschid la nivelul sfarcului. Printre saculeti si canale se gaseste tesut adipos adica grasime, cu rol de sustinere.Acea mica secretie e ceva fiziologic, nu ai altceva de facut decat sa-ti speli sanii ca orice alta parte a corpului.

4 răspunsuri:
| facepalmlol a răspuns:

Nu! Nu o rupe!
Mai bine intreab-o pe mama ta ce-i de facut.

| NopeCheers a răspuns:

NU O RUPE spune-le parintilor tai sa te duca la un doctor... vorbesc serios poate fi o alunita care poate sa duca la cancer etc... cel mai bine spune-le parintilor.