anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva ce pot face ca sa pot vomita? Am incercat cu degete pe gat, cu periuta de tinti cu apa calda sarata dar nu merge nimic. Nu vreau sa folosesc pastile. Am un stomac „ de fier".

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

De ce sa vomiti, in primul rand?
Nu tine de stomac, conteaza receptorii vomei din partea superioara a gatului.

| doarK a răspuns (pentru CuriousStuff):

In primul rand, pentru ca imi era greata si nu puteam sa vomit. Iar in al doilea rand, ar trebui sa înțeleg ca nu am ce sa fac?

| CuriousStuff a răspuns (pentru doarK):

Daca ti-e greata nu inseamna neaparat ca trebuie si sa vomiti. La unii le e greata cand vad anumite imagini, sau altele... Vomitatul e unealta prin care se goleste stomacul in caz ca ai ingerat ceva ce ar putea sa-ti fie daunator. Alimente stricate, alcool...s-a.
Cel mai sigur nu ai bagat periuta suficient de adanc. Daca chiar vrei sa incerci odata. Desi nu e indicat. Baga capatul periutei, fara sa fortezi, pana unde ajunge, cat de in spate, inevitabil o sa vomiti. Daca nici asa nu reusesti, probabil esti femeia perfecta. laughing (scuza-mi gluma)

| anonim_4396 explică (pentru CuriousStuff):

Mda... nu reusesc, oricum, problema e ca mi se facuse greata de la niste gogosi uleioase si voiam sa le dau afara. Cat despre gluma ta, desi trebuie sa recunosc ca e reusita, nu am de gand sa devin femeie (daca incelegi ce vreau sa spun), deci degeaba am acest „dar". Merci oricum.

| MedRex a răspuns:

Bucura-te ca ai stomac de fier. Nu cred ca e careva caruia sa ii placa sa vomite, sincer e ca si cum ti-ar da careva cu ciocanul in abdomen in mod repetat si te-ar si strange cu o funie sa fie siguri ca iese tot. Greata e greata, asta e, iar de cele mai multe ori nu inseamna ca trebuie sa vomiti.