De ce sa vomiti, in primul rand?
Nu tine de stomac, conteaza receptorii vomei din partea superioara a gatului.
In primul rand, pentru ca imi era greata si nu puteam sa vomit. Iar in al doilea rand, ar trebui sa înțeleg ca nu am ce sa fac?
Daca ti-e greata nu inseamna neaparat ca trebuie si sa vomiti. La unii le e greata cand vad anumite imagini, sau altele... Vomitatul e unealta prin care se goleste stomacul in caz ca ai ingerat ceva ce ar putea sa-ti fie daunator. Alimente stricate, alcool...s-a.
Cel mai sigur nu ai bagat periuta suficient de adanc. Daca chiar vrei sa incerci odata. Desi nu e indicat. Baga capatul periutei, fara sa fortezi, pana unde ajunge, cat de in spate, inevitabil o sa vomiti. Daca nici asa nu reusesti, probabil esti femeia perfecta. (scuza-mi gluma)
Mda... nu reusesc, oricum, problema e ca mi se facuse greata de la niste gogosi uleioase si voiam sa le dau afara. Cat despre gluma ta, desi trebuie sa recunosc ca e reusita, nu am de gand sa devin femeie (daca incelegi ce vreau sa spun), deci degeaba am acest „dar". Merci oricum.
Bucura-te ca ai stomac de fier. Nu cred ca e careva caruia sa ii placa sa vomite, sincer e ca si cum ti-ar da careva cu ciocanul in abdomen in mod repetat si te-ar si strange cu o funie sa fie siguri ca iese tot. Greata e greata, asta e, iar de cele mai multe ori nu inseamna ca trebuie sa vomiti.