| MariaSerenaBlumore2 a întrebat:

Buna tuturor.Stiu ca majoritatea dintre voi ma veti sfatui sa merg la medic dar vreau si pararea voastra.Aseara m-am trezit din somn si dintr=o data a inceput inima sa imi bata din ce in ce mai repede,pana a ajuns sa imi bata de parca simteam ca imi sare din piept,nu puteam sa ma misc,nu auzeam bine,si parca vedeam pete negre in fata ochilor,nu mai vedeam practic bine si credeti-ma am crezut ca voi muri,am spus "pana aii mi-a fost".De la ce poate fi? Eu chiar nu imi pot explica :\ Si dupa ce am tras aer pe nas inima a inceput sa imi bata mai incet si totul a revenit la normal.Ce poate fi asta? Nu vreau sa mi se mai intample vreodata, e groaznic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate ai inceput sa ai atac de panica.Pentru ca ai vrut parerea noastra ti-o dau. Si sotia mea la fel, avea aceste simptome. E de natura psihologica cauzata de traume emotionale. Tot ce trebuie sa faci atunci este sa gandesti pozitiv sa iti controlezi respiratia. Am tot cautat pe net raspunsuri si in cele din urma am fost la medic cu sotia.La psiholog bineinteles. Pe langa tratament i s-a prescris si autocontrolul.Cineva sa fie in preajma ei atunci cand face acest atac. Aceleas simptome ca si tine. Si nu, nu te speria ca mori.NU se moare din asta. Cu tratament de scurta durata si ajutorul familiei(cel mai important tratament) adica intelegere, impacare etc a reusit sa se vindece. Sfatul meu este sa mergi la un psiholog si sa spui simtomele.Nu te speria, nu e de la inima sau altceva.Autocontrolul si linistea sufleteasca, cel mai bun medicament in astfel de cazuri.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E o criza de panica. Te poate ajuta sportul si reducerea timpului de utilizare a computerului, telefonului si televizorului. Nu folosi niciodata unul dintre acestea in ultimele doua ore inainte de culcare si nu dormi cu ele in camera (chiar daca sunt complet inchise).

| giony54 a răspuns:

Atacuri de panica, ai visat ceva urat se poate trata, este o lipsa de Vitamine din Complexul B.

| FataCuScplici a răspuns:

Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat.
Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical.
Prin urmare îţi recomand să apelezi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât și pentru tratament.

| MariaSerenaBlumore2 explică:

Va multumesc tuturor foarte mult si imi pare sincer rau ca nu va pot da fundita tuturor! Toti a-ti merita :*