E normal, pe la 16 ani am ținut o dietă atât de strictă încât mi am dereglat ciclul menstrual foarte tare și mi-a întârziat 1 luna. Nu ai nimic, stai liniștită, pur și simplu ți-ai dereglat rutina zilnică și a simțit o și organismul tău. Abia în apropierea vârstei de 18 ani se reglează ciclul menstrual și chiar și mai încolo mai pot exista diverse tulburări ale acestuia, e perfect normal, organismul e intr o continuă schimbare pe parcursul maturizării. Toate cele bune!?
Multumesc foarte mult!
În adolescență e normal, poate să îți și lipsească o lună sau să întârzie de la câteva zile până la săptămâni din cauza ca e neregulat și schimbarea de flux, cum ai zis ca ai înotat destul de mult. E din proprie experiență, de fiecare dată când călătoresc se dereglează
Multumesc mult! Chiar sper sa fie asa
Stop overthinking plzzz! E ceva normal având în vedere ca ești virgină.
In medie, numai 10 - 15% dintre femei raporteaza ca ciclul lor dureaza exact 28 de zile. Asadar, medicii considera ca o durata normala a acestuia poate varia de la 21 pana la 35 de zile. Prima zi de sangerare este considerata prima zi a ciclului menstrual.
Te rog citește : Bibliaortodoxa.ro, Epistola întâia către Corintieni a Sfântului Apostol Pavel, versetele 9 și 10. Spovedește-te și nu mai pacatui, exista iad.
Vlalslsl întreabă: