| Kusea a întrebat:

Buna tuturor, sufar de diabet zaharat tip 1 de aproape 5 ani. De ceva timp am inceput sa ma ingras, dar cel mai mult mi se umfla miinile. Ar putea fi din cauza maladiei? Dau funda! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Goguletzu a răspuns:

Futemas in ea funda, ai o boala destul de grava si tu mai dai funde si pupici.Ce dracu-i in capul vostru ma?

| Kusea explică (pentru Goguletzu):

Bai frate, asta cred ca-i problema mea...dau funda pentru ca chiar am nevoie de ajutor

| Kusea explică (pentru Goguletzu):

Iar faptul ca am diabet nu-mi da nici un drept sa fiu suparata sau sa-i invinuiesc pe altii de ceea ce s-a intimplat cu mine

Răspuns utilizator avertizat
| Albnegru10 a răspuns:

Foarte posibil, dar la fel de bine ai putea retine apa in tesaturi. Recomand niste analize medicale.

| alincik900 a răspuns:

Daca ai un regim alimentar normal si controlul glicemiei este regulat nu ar trebui sa iei in greutate, miinele sa-r putea ufla din cauza rinichilor. Odata la 3 luni trebuie sa mergi la nefrolog si sa vezi care e cauza.

| Yoniix a răspuns:

Nu este de la maladie!