| MilerRudolf a întrebat:

Bună tuturor, sunt băiat, am 16 ani şi înaltimea 1, 60, pentru anii mei înălțimea asta este jalnică.
Ași vrea să cer niște sfaturi de la voi despre cum ași putea crește în înălţime, mă refer la alimentație si exerciții. Ca stare fizică arăt binisor, fac câte 40-50 de flotări şi 15-20 de tracţiuni și nu am făcut sală, dar nu pot înţelege cauza din care am rămas așa mic, ați putea să îmi spuneți dacă o să ajung măcar la înălțimea de 1, 75? Vă rog sa ma ajutați, dau funda, Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BlackAndWhite1 a răspuns:

O sa mai cresti pana la 20 de ani dar nu prea mult. Tot sportul e solutia dar nu o sa cresti miraculos peste noapte. Daca ai si parintii de statura mica inseamnaca nu prea ai sanse sa cresti.

| AdyColt a răspuns:

O sa mai cresti stai linistit