Este posibil ca esti anemic si poti avea o stare generala propasta cand te trezesti dimineata, ori poata, nu dormi suficient noaptea. Cred ca metoda buna este ca, dimineata sa mananci ceva, chiar daca ai acea senzatie de greata, eu de obicei simt asa ceva cand stomacul meu este gol si mi-e foame.
Esti in crestere si trebuie sa te hranesti corespunzator pentru a acumula energia necesara atat pentru dezvoltarea armonioasa a corpului tau, cat si pentru a suplini energia pe care o consumi, prin ceea ce faci.
Cafeaua se bea doar dupa ce ai mancat pentru ca, bauta pe stomacul gol, ea accentueaza starea de greata.
Sfatul meu este sa mergi si la medicul de familie pentru a-ti face ceva analize si pentru a vedea daca este totul in regula cu tine, pentru ca ne spui ca ai asemenea senzatii de cca doi ani si acest lucru nu este in regula.
Multa sanatate si incearca sa gasesti cauza ce-ti provoaca asemenea stare.
Eu cred ca ai probleme cu glanda Tiroida!
Stiu, insa, ca aceste probleme se declanseaza la o varsta mai inaintata!
De la nervi in exces, stres in general, dar si de la alcool si tutun!
Daca te regasesti printre cele enumarate mai sus adica daca esti foarte sensibil cu nervii, esti expus zilnic la stres, asta e problema! Du'te si discuta cu un endocrionolog!
Nu stiu daca e posibil sa suferi de glanda tiroida de la 17 ani! Poate totusi esti un caz rar sau e vorba despre alta problema!
Totusi, du-te la medicul de familie si spune'i simptomele!
El te va directiona in locul potrivit!
Bafta!
Tin sa va anunt ca alimentatia mea e foarte sanatoasa! Nu sunt incluse snacks-uri, Cola, fast-food, nici macar pizza, sau alte chestii luate de la magazinul din colt, pentru ca stiu cat de toxice sunt, mama mea lucreaza in sistemul sanitar si am fost crescut sanatos! Ma gandesc ca poate fi si de la somn, eu nu am un program regulat, la mine o noapte lunga de somn include 6 ore, de cel putin 3 ori pe saptaman dorm numai 5 sau chiar 4 ore pe noapte! iar in legatura cu analizele, mi-au iesit foarte foarte bune, vorbesc foarte serios, le-am facut recent, doar glicemia e un pic scazuta... totusi multumesc pentru sfat
Da si eu patesc la fel.aceleasi simptome.la mine a fost din cauza lipsei de calciu. ia pastile de calciu si iti garantez ca nu o sa mai ai nimica
Probabil ai lipsa de ceva vitamine...deasta,cel imi bine ar fi sa te duci la un doctori... e mai sigur si scapi si de griji succes