Ai fost si la ginecolog, asa avea sora mea si i-a zis medicul ca are chisturi la ovare!
Buna! incearca sa mergi la mai multi doctori sa vezi ce zic si ei poate o fii un diagnostic gresit caci e mai intampla si mai fa niste analize poate poate vei afla ce ai
Stai linistita, pot fi si alte cauze. Aceiasi chestie am patit-o si eu acum cateva zile si s-a dovedit a fi o raceala la ovarul drept, care inca ma mai doare. Daca nu iti e greata sau stare de rau cu varsaturi probabil nu ai apendicita. Analizele mai pot iesi rele si din alte motive. Incearca totusi sa iti ridici piciorul drept la piept sau sa te apesi pe abdomen, doar daca simti durere puternica atunci e de la apendicita, mie asa mi-a spus doctorita. Sa mergi totusi la un ecograf!
Așteaptă răspunsul medicilor mai bine, ei au făcut universitatea de medicină la urma urmei
Am fost la ecograf si era doctorul respectiv beat. abia se tinea pe picioare. Si-mi zicea tot felul de chestii ca am apendicita si alte probleme si nu stiu ce sa fac. sa-l cred ori ba? Weekend-ul acesta ma duc la alt ecograf, sper sa nu fie apendicita. Ma sperie tare rau ideea de "operatie"
Normal ca nu trebuie sa il crezi la betie numai minciuni ies din tine
Minciuni ies din mine? Esti tu proasta, mai bine iti vezi de treaba si nu mai raspunzi la intrebarea mea daca n-ai chef sa dai dovada de om civilizat!
Deeaandreea9156 întreabă: