anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor!
Sunt într-o stare foarte grea la moment și aș avea nevoie de o părere sau un sfat.
Cu 12 zile în urmă am făcut un test de sarcină care a fost slab pozitiv.
Adică o linie era roșie, iar altă roz deschis pe testul de sarcină.
De atunci, am făcut încă 6 teste de sericina, unul dintre care a fost digital.
Iar toate au fost negative din păcate...
De cam 3 săptămâni am simptome specifice unei sarcini...
Am grețuri, amețeli, nu suport multe mirosuri și nu prea pot mânca și cel mai deranjant simptom este faptul că urinez de 3-4 ori într-o singură oră.
Am un ciclu menstrual foarte schimbător, îmi vine prea rar sau prea devreme.
În ultimul timp depășește și 50 de zile până la următoarea menstruație.
Ultima menstruație mi-a venit pe 2 iulie și nu-mi dă semne că ar trebui să-mi vină.
În schimb azi am crezut că mor, am tocat ceapă și mirosul de ceapă îmi provoacă pentru prima dată o stare de greață.
Simt că nu mai rezist, grețurile sunt prea agresive și pot apărea în orice moment al zilei.
Pe lângă toate acestea, adorm foarte des în timpul zilei și când mă ating pe piele, mă simt foarte fierbinte, deși în casă sunt 25 de grade.
Iar când mănânc,nu mai simt acel gust, totul este diferit pentru mine,orice mâncare gătită de mine sau fast-food nu mai are același gust și nici sătulă nu mă țin.
O să-mi ies din minți, până ajung în țară la un medic, până atunci mai este o lună și îmi este frică să nu mor aici.
Vă rog să-mi spuneți cam care ar putea fi cauza, de ce acel test a fost slab pozitiv și următoarele sunt negative? Aș putea fi însărcinată sau poate fi vreo afecțiune și de aceea mă simt așa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Fa-ti o dozare HCG din sange si te lămurești. Pe langa sarcina, simptomele tale pot fi si de la afectiuni gastrointestinale sau genitourinare

| Violleta2022 a răspuns:

Un test corect de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.

Orice test facut inainte de 21 de zile de la ultima partida sexuala este facut incorect si arata eronat.

| dullcat a răspuns:

Buna.E cam greu de crezut sa fie sarcina daca au iesit aproape testele negative.Sigur le-ai facut corect, conform instructiunilor? Apoi, incearca sa te calmezi si sa ai grija mai multa de sanatate in urmatoarea perioada.Stai linistita, nu se moare din asta.

| gratargratar a răspuns:

Du-te si iti fa niste analize de sange. Nu ar trebui sa fie scumpe (nici in strainatate).

Sa iti faca asa: HCG (Human Chorionic Gonadotropin) pentru a verifica daca esti insarcinata, hemoglobina, dimensiuni eritrocite, sideremie, colesterol, HDL, LDL, proteina C reactiva, formula leucocitara, HbA1c (hemoglobina glicata), trombocite.

Cam astea ar fi baza (daca n-am uitat ceva), dupa care se poate merge pe anumite chestii daca exista alte suspiciuni.