| liliana a întrebat:

Buna tuturor. Va rog am nevoie de un raspuns, eu si sotu ne chinuim de 8 ani sa facem un copil acum la inceputu anului a facut analiza si are astenospermie ia tratament dar eu tot nu am ramas, eu am analizele bune, cunoaste cineva un urolog sau androlog foarte bun din braila ca vrem sa incercam si acolo poate aceia sunt mai buni, daca stiti un program, costul consultatiei, orice, ca de ginecologi suntem satui bani multi aruncati in vint si fara nici un rezultat ca sa facem un copil ne spun doar ca sunt sanse dar cind voi avea nu stiu ori cum speranta nu mi-a perd niciodata asa sa faca toate fetele care au aceiasi problema sa nusi piarda speranta ca aceia moare ultima

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Buna! Am si eu o cunostinta care s-a chinuit 20 de ani sa aiba copii... a umblat prin tot felul de spitale dar nimic.
Inainte de a renunta a mers cu mama si sotul la o manastire si in cateva luni a ramas insarcinata.
Imi cer scuze ca nu am putut sa te ajut cu raspunsul pe care il asteptai.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crucea manafului jud bacau... telina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta jud bacau crucea manafului
telina

| mioara a răspuns:

Draga mea du-te la dr MUNTEANU CODRUT de la Policlinica Munposan 94 pe str witting 10-12 multa bafta.

| arowana a răspuns:

Intra pe forumul formula-as.ro,apoi odata intrata acolo cauta toate articolele despre branca ursului.vezi cum se face o cura si efectueaza-o exact pe zilele delimitate, cu sirguinta, altfel este degeaba.vezi daca scrie cumva acolo despre fertilitatea indusa de branca ursului, eu asa imi amintesc.