| Natacea a întrebat:

Va rog, am nevoie mare de un raspuns cat se poate de serios si de rapid.
Am insuficienta aortica la inima, acum eu nu stiu daca in cazul acesta pot face copii sau nu?
Am fost la mai multi medici, fiecare si-a spus parerea sa, unul zice ca daca imi fac operatie si imi pune valva artificiala nu o sa mai pot face copii niciodata, altul zice ca necesita transplant de aceasta valva si totul va fi bine, numai ca la moment nu necesita aceasta interventie chirurgicala.
Am 20 de ani si cea mai mare dorinta a mea este sa am copii, am incercat sa raman insarcinata si nu pot, si stiu ca problema e in mine pentru ca stul este total sanatos, ma ingrijoreaza foarte tare asta si chiar am nevoie de un sfat.
Cine ma poate ajuta va rog mult, orice informatie este bineprimita... multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medicul de familie! Cine-si asuma riscul de a-ti da un sfat gresit in asemenea caz? Doar un idiot.