anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor. Vin si eu cu o intrebare.
Acum cateva ore ma "luptam" cu partenerul meu, mai bine zis era un joc.
Eu eram asezata jos in fund cu intentia de a il trage de picior. Din greseala a alunecat si s-a lasat pe mine.
Coloana mea a parait si am simtit o durere usoara, care a trecut in 5 min.
Acum, simt un disconfort in spate, uneori si in zona din fata sub sani.
Simt ca ma tine ceva.
Intrebarea mea este daca e posibil sa fi patit ceva, vreo ruptura de oase, sau poate sa fie doar de la impact?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheMaker a răspuns:

Dacă s-ar fi rupt ceva, nu puteai să scrii aici din cauza durerii. S-au deranjat puțin niște cartilagii, nimic altceva. Poți lua un antiinflamator.

3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"Simt ca ma tine ceva"

O sa te țină câteva zile..., dar trece.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Consulta cel mai bine un medic.
Trebuie sa fim foarte atenti cu astfel de jocuri pentru ca ne putem rani foarte grav.
Acum cativa ani m-am certat cu sora-mea dintr-un motiv prostesc si am inceput sa ne impingem.
Deodata mi-am sprijinit mana de pat iar ea s-a aruncat pe mana mea. Praf mi-a facut-o. Aproape ca imi iesise osul prin piele.
De atunci cand aud sunete de oase rupte in filme ma doare pe creier, nu suport sa aud sau sa vad cum oamenii se ranesc sau sunt raniti.

| morfeo a răspuns:

Nu cred ca e nimeni in masura sa-ti spuna ceva concret. Cel mai bine este sa mergi la o consultatie la un chiropractician