| Krs_Krysty_1990 a întrebat:

Buna tuturor, vreau sa fiu cat mai explicit si sa intelegeti la ce ma refer happy: De 2 zile ma tot inteapa foarte tare capul..defapt de la nivelul nasului inspre centru mai ales ca ma aplec putin sau cand ma asez in pat.Tin sa mai mentionez ca intr-o noapte m-am trezit brusc foarte agitat si simteam ca imi arde pielea desi nu aveam temperatura. Vreau un raspuns cat se poate de serios iar daca nu stiti va rog nu lasati comentarii aiurea, multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Catalin_Alleen_1994 a răspuns:

Nu e de joaca cu asa ceva amice du-te la un doctor de familie el iti va da trimitere la un doctor specializat in probleme de genul acesta pune sanatatea ta pe primul loc happy multa sanatate ai grija!

| Krs_Krysty_1990 explică (pentru Catalin_Alleen_1994):

Cred ca vizita la un medic e cea mai buna solutie.Multumesc.

3 răspunsuri:
| MirceaRadu21 a răspuns:

Pe mine ma intepa fruntea, exact intre ochii, nu am bagat in seama si a inceputa sa ma doara din ce in ce mai rau si am fost la doctor si m-a gasit cu sinuzita.du-te cat mai repede la doctor.Cu cat te duci mai repede cu atat scapi mai usor.Sanatate!

| Krs_Krysty_1990 explică (pentru MirceaRadu21):

Stiu cum e sinuzita, intepaturi la nivelul nasului in sus... m-am interesat despre asta si nu cred ca e asta, oricum multumesc de raspuns.