| alba270 a întrebat:

Bună tuturor, vreau sa va spun problema mea, va rog fiți serioși, am 17 ani și am menstruatie neregulata, nu ma prea iau după aplicații din alea care iti spun când ai perioada de ovulatie și etc fiindcă la mine nu merge asa, am menstruație neregulata, niciodată nu-mi vine la timp ci când vrea el, luna trecuta mi-a intarziat vreo 5-6 zile, iar acum trebuia sa îmi vina pe 30 noiembrie și mi-a intarziat 10 zile, am dureri menstruale în fiecare zi, am bufeuri, am avut dureri pana în spate, am și dureri de mameloane cum e normal la menstruație, dar menstruatia întârzie sa apară.
Am o scurgere alba cremoasa fără miros pe lenjeria intima de câteva zile, e semn ca ar trebui sa apară?
Voi merge la un control ginecolog dar vreau sa știu părerea voastră.
Va rog tratați cu seriozitate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Secretia vaginala este normala iar cantitatea difera de la o perioada la alta (la ovulatie si cand excitata este mai abundenta). Spala-te zilnic cu apa calduta si sapun si schimba chilotul si nu vei mai avea probleme de acest fel.

In ce priveste ciclul de tip neregulat este perfect normal ca si cel regulat, fiindca jumatate din femeile lumii au acest tip de ciclu, doar ca NU exista aplicatie pe fata pamantului care ti-ar putea arata tie cand vine urmatorul ciclu, fiindca este imposibil de calculat ceva ce nu vine niciodata regulat, din cauza sistemului tau hormonal.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asteapta sa vezi ce spune ginecologul. Aici nu sunt medici.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca nu mananci cu zilele, cum sa vina menstruatia?
Prin Ocotmbrie intrebai acelasi lucru
https://www.tpu.ro/......ut-acturi/

Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.

| alba270 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Sunt c-am stresata în ultimul timp... toată luna am fost, nu puteam manca de la stres

| I0NUTA a răspuns:

Este posibil sa ai candida. Daca se confirma, medicul iti va da tratament. Exista si varianta sa nu ai nimic, scurgerile care nu sunt abundente, sunt normale.