Du-te mai fetita la medic, ca nu are sens sa tot intrebi pe forumuri, ca noi nu avem de unde stii daca ai tu ceva la ovare, trompe, vaginal, sarcini si asa mai departe.
Este deja jenant sa vii sa ne dai aici rapotul volum-culoare-cantitate de ciclu, in fiecare luna, intrebandu-ne acelasi lucru.
Mergi si fa-ti analize ginecologice care te pot lamurii cu ce este aiurea in corpul tau ori invata sa te protejezi la sex cu prezervativ, ca sa nu iei BTS si nici sa nu ai accidente de gravidie.
https://www.tpu.ro/utilizator/abiaik/intrebari/
Doar am întrebat sa văd dacă altcineva a mai fost in aceeași situație, merg la medic și nu mi-a găsit absolut nimic însă situația persista. Fiecare medic la care am fost a spus mereu același lucru. Am dreptul sa întreb si sa ascult si alte păreri.
Și ca o scurta adaugare doamna draga am aproape 33 de ani, nu sunt o fetița.
Asadar, tu femeie in toata firea, cu ciclu menstrual de peste 20 de ani, vii aici sa intrebi copilasii adolescenti ce se intampla cu ciclul tau menstrual?
90% din useri de aici sunt adolescenti...
Va repet iar, a fost doar o întrebare și atât, voiam și alte păreri, țin sa cred ca sunt și oameni maturi pe aici nu doar adolescenți
Tu femeie matura de 33 de ani ceri confirmarea unur copilasi cu privire la ciclul tau?
Și ma rog dumneata ce faci, le dai sfaturi acestor copilași. Dacă si dumneavoastră sunteți femeie in toată firea nu v-ați pierde timpul cu copii de pe acest site. Nu întotdeauna oamenii de aici își arată adevarata identitate, poate sunt o adolescenta de 15-16 ani care are o curiozitate simpla despre menstruație sau pot fi chiar trecută de 40 de ani. De asta suntem aici sa punem întrebări, ca un fel de forum in care se discuta probleme. Nu mai sariti in sus atât de repede, avem dreptul sa întrebam de câte ori dorim si sa aflam ceea ce ne dorim. Dacă sunteți atât de deranjata de simpla mea întrebare va rog sa o treceti cu vederea.
Hai, ca acum incepi sa spui adevarul...