| asjdvfg a întrebat:

BUNA! Uita-ti am o problema mare trebuie sa ma duc pe 3 ianuarie la stomatolog si ma tem trebuie sa-mi scoata o masea care oleaca se misca si un colt mic si cam matem.De ce ca mi-a scos din partea stinga o masea cam stricata si m-a durut tare. Ce ma sfatuiti sa fac sa-mi dea cu spay sau cu injectie dar sa recunosc ma tem cu injectie. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlinnutSsa a răspuns:

Buna!
Crede-ma ca stiu foarte bine situatia. De cand eram mica [ aprox 5 ani] vantur usile stomatologului, si nu ma tem, de fapt, pot spune ca ma simt ca acasa la cat de des am fost. Ultima data cand am fost mi-a facut injectie ca sa ma amorteasca sa nu simt nimic [ aproape nimic] nu e mare lucru, simti putin injectia dar dupa e mai dificil. La un moment dat nu iti vei simti nici gura nici buzele, simti ca iti cade partea amortita in jos si ca ai gura stramba, nostim la inceput ca te simti ciudat dar nu poti vb foarte clar [ cel putin daca esti ca mine vorbareata o sa te scoata din sarite ]. Succes! Si nu-ti fie teama, totul va fi bine. Doar nu vrei sa ai o dantura de tot rasul! Te pup cu drag, Alina

4 răspunsuri:
| NothingNewForYou a răspuns:

Sa stii ca am trecut si eu prin asemenea situatie, eu sincer ti-as spune sa alegi o injectie (nu doare, e ca o intepatura de tantar) tot ce trebuie sa faci e sa te gandesti ca nu doare si ca vei scapa foarte repede, mai ales ca injectie isi face destul de repede efectul, asa ca nu te va durea, sper ca te-a ajutat raspunsul meu, bye-bye :**

| PoliTm a răspuns:

Eu am 12 ani, de cadsunt mic imi scot dinti si maselele singur cu batista.Mai bine joacate cu ia, mananca un corn si iasa ia.

| SoJustMeAndU a răspuns:

Mai bine spune-i stomatologului sa-ti dea cu mult spray pentru mine a functionat, vei simti ca si cum ti-ar lua un plasture de pe gingie, injectia te cam doare si trebuie sa astepti in jur de 2-3 min sa-si faca efectul.Succes!

| Snicket a răspuns:

Nu te duce, e foarte nasol si dureros