Nu cred ca e masea de lapte, pentru ca daca era pur si simplu ti-o scotea si poate iti facea ceva acolo pe canal, dar tb sa astepte sa creasca cealalta. Poate aia nu stie ca e de lapte. Ma rog, nici ce face ea nu e rau, adr o sa cada la un moment dat maseaua aia o sa dai banii degeaba. Nu, nu o sa simti nimic cand o sa lucreze pe canal. Nici cand o sa ti-l scoata ( daca ti-l scoate nu o sa simti nimic).
SUCCES! Sa nu-ti fie frica am trecut si eu prin asta, si acum sunt fericita ca am scapat.
Nu o sa te doara iti spun eu mie mi-a lucrat pe canal mi-a scos si nervul maselei si nu a fost de lapte... dar chtsia asta este de la persoana la persoana si destist la dentist, ca uni au mana usoara soalti nu o au, dar ti'o spun ca nu o sa doara.:*
:ol.Am avut aceeasi problema acum o saptamana :].
Iti face o anestiezie cu seringa,nu doare injectia, ustura putin doar cand instra serul in masea.Dar nu doare! Apoi nu mai simti nimic . Si mie mi.a fost extrem de frica, dar nu doare deloc.Ai sa vezi!
Sa nu iti faci griji ca nu o sa te doara.O sa iti dea cu spray ca sa iti amorteasca si sa nu te doara si dupa aia o sa te lucreze. daca nervul e deja mort din contra nu o sa te doara, o sa te curete si dupa aia o sa iti puna ceva acolo.nu o sa iti puna plomba pe loc, te va chema de mai multe ori pana o sa ti`o puna.cel putin asa a fost la mine.hy succes la dentist:*
Doare,e o durere muta. Nu te speria! Oricum maseaua aia va fi scoasa pentru ca e de lapte! Ai putea sa astepti sa cada sau,daca nu mai suporti, du-te la dentist sa o plombeze! Doctorul stie ce e mai bine, eu doar imi dau cu parerea!
Stiu ce o sa iti faca, asa am patit si eu, nu vreau sa te sperii:o sa iti faca o injectie care iti amorteste toti dintii si gingiile (novocaina) sau, ca la mine, un spray care iti amorteste tot asa:dintii si gingiile(gaz) apoi iti va scoate dintele.nu o sa te doara cand il scoate, deoarece gura va fi amortita, dar cand trece efectul, o sa te doara putin si dupa o zi iti trece! si mie mi-a scos un dinte tot asa, cu nervul mort si mi-a facut la fel, dar iti alegi tu acolo cu injectie sau cu gaz.noroc!