| Ochialbastri99999999 a întrebat:

Buna. Un tratament pentru pete de batranete pe maini. Am 54 ani si am pe mana 2 pete foarte mici care ma deranjeaza estetic. Eu cred ca la unele persoane apar cu inaintarea in varsta. Exista vreo crema sau altceva pentru asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Protejeaza-ti mainile cu manusi atat vara cat si iarna si nu vor mai iesi alte pete.
Din pacate, semnele de batranete apar la unii mai devreme, la altii mai tarziu, dar expunerea la soare accelereaza imbatranirea si aparitia acestor pete maronii.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Din pacate nu, nu exista tratamente pentru diminuarea petelor aparute din cauza vârstei insa daca folosesti o cremă hidratanta zilnic, s-ar putea totusi sa reusesti macar sa le tii sub control, sa nu apara si altele

| George456 a răspuns:

Țara arde și baba se pieptena

| Cresta a răspuns:

Petele alea "de batranete" sunt un semn ca ficatul deja este "obosit" daca nu chiar bolnav. Poti da cu crema, dar trebuie sa-ti tratezi ficatul.