| Yukiee a întrebat:

Buna!
Una dintre prietenele mele are o problema cu respiratia urat mirositoare. A folosit diverse paste de dinti, a facut gargara cu miere si scortisoara timp de o luna, insa problema nu a disparut. Specific ca are o dantura sanatoasa, fara carii, doar cateva plombe mai vechi. E destul de complexata de acest fapt mai ales ca abia a pasit in adolescenta. Ce poate face? Daca stiti ceva tratamente care dau rezultate, va rog nu ezitati sa-mi spuneti.Merci!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| s4a a răspuns:

Buna. Ata dentara, periaj meticulos, gargara cu apa+sare si clatirea cu apa de gura.

5 răspunsuri:
| mymed a răspuns:

Trebuie cautata cauza pentru respiratia urat mirositoare si abia apoi tratament
http://mymed.ro/respiratie-urat-mirositoare-halena.html

| aumih16 a răspuns:

Nasol

| OAANAM a răspuns:

Pai stiu eu cateva:

1. Daca are pietre la dinti mai intai trebuie sa se duca la medic in fiecare saptamana timp de vreo 2 ani ca sa scape de ele(nu exista leac babesc)
2. Daca ii pute gura inseamna ca are o problema la alimentatie si trebuie sa manance mai sanatos adica fructe cum ar fi marul si altele dar cel mai mult trebuie sa manance mere

| Sooph a răspuns:

Pai daca nu are nimic la dinti inseamna ca e din cauza alimentatiei! thinking

| Anutza77 a răspuns:

Trebuie sa mestece guma Orbit si boboane sa suga, de alea winterfresh ...etc.Cred ca cat de cat, va disparea problema.