Ai stari de panica, cred ca despre asta e vorba.
Fa un mic exercitiu si priveste-te in oglinda. Incearca sa te relaxezi. Poate te uiti urat la altii din dorinta de a te concentra, de a fi atenta la ore sau la ce ti se spune.
Incruntarea de pe chip ti se poate masca cu un zambet discret.
Fa asta in fata oglinzii, sa observi diferentele.
Uneori dorm 5 ore, alte ori 12
Nu am un program de somn Dorm 5-12 ore
Trebuie sa dormi in jur de 7-8 ore, nici 5 ore nu sunt bune, dar nici 12.
Ca e posibil din cauza oboselii sa pară ca ești încruntată. Și fără un program de somn, organismul poate da stările alea pe care le-ai menționat. De asemenea simptomele menționate (in afara de acea încruntare) sunt posibile sa fie pe fond anxios, dar asta doar tu poți sti.
Poate ca treci printr o perioada mai grea, poate de la oboseala, ori plictiseala, si mie mi s-a mai spus ca ma uit urat dar eu chiar voiam, unei fete i s-a spus ca se uita urat doar din cauza sprancenelor, depinde
Buna! Exista posibilitatea sa te fi ajuns oboseala, ori sa treci printr-o perioada de anxietate, oricum ar fi. iti recomand un consult medical, pot fi probleme si mai grave.
Probleme precum? Am fost la control pentru tiroida iar doctorul după ce mi-a făcut ecografia mi-a spus ca glanda este normala vârstei mele. Nu am ideea ce problema de sănătate as putea avea
Iti recomand sa te duci la medicul de familie, ii spui exact ce ai spus si aici si o sa-ti ofere el o trimitere spre ce considera el ca ai putea avea probleme. Insa cel mai ok ar fi sa-ti faci toate analizele.