Stiu si mie mi se intampla singurul lucru este sa nu te uiti daca se poate sa te duci cu cineva(un prieten, o ruda )si stati de vorba despre ceva normal.
Daca ai frica de sange atunci chiar ca nu trebuie sa te uiti si ca sa nu te doara sa strangii pumnul sau sa iti iei un burete anti stres.
Da,poti folosi anestezie locala care sa alunge durerea, cum ar fi lidocaina. O poti cumpara de la farmacie si sa o folosesti înainte de recoltare. Isi face efectul rapid si poti face fata mai usor stresului.
Culmea ar fi sa ia lidocaină injectabilă.
Injectabilă?
Nu. E spray.
Dar doare?
Foarte putin, o sa simti o mica intepatura, atat.
Dai atatia bani pe un spray pentru o intepatura.
Ii spui asistentei medicale asta
nici mie nu imi plac acele, deloc, si mie mi-a luat sange la analize, si i-am spus, si a inceput sa imi puna intrebari de parca eram la carciuma la un pahar de tarie si imi era partenera de baut de ani de zile, si mi-a zburat mintea in alta parte si nu am avut nici o problema sa imi ia sange...
Tu ce i-ai spus asistentei?
Ce i-ai spus asistentei?
Ca imi e frica de ace
Doar inchizi ochii, strangi din dinti si asta e.
esti in clasa a 6a, nu mai esti copil mic sa-ti fie frica de ace!
Întorci capul, nu te gândești, iei un calmant-2-50 și te rogi la Dumnezeu.Nu are ce se intampla rau și trebuie sa accepți soarta.
Nu e cazul să te stresezi cu asta. E ceva normal și e o durere ușoară. Dacă știi că nu o să îți placă, nu te uiți. Nu durează mult deloc și o să te simți bine după ce le faci. Și eu eram speriată de ace, până acum doi ani, când am fost la analize și am conștientizat că nu e o catastrofă. O să fie bine și nici nu o să îți dai seama cât de repede ai scăpat. Da, probabil o să simți o mică durere, dar nu trebuie să te sperii. Te doare mai tare când te lovești cu degetul mic de la picior de colțul dulapului? Baftă!?