| Ema7787 a întrebat:

Bună! Urmează sa plec în concediu și fix atunci se nimerește sa fiu la menstruație.
Întrebarea mea este următoarea:
As putea lua ceva sa întârzie câteva zile menstruația?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Asa si ce legatura are vacanta cu menstruatia? Tu la menstruatie stai tintuita la pat, sau ce vrei sa ne spui?

Cind esti la menstruastie nu mai mergil nu mai lucrezi, nu te mai duci in vacanta? Wow e ceva nou pentru mine, bine nu-s femeie, dar eu din ce stiu toate femeile merg la munca si fac aceleasi activitati normale si cand sunt la menstruatie.
Bine nu fac probabil sex, dar asa munca, acasa, plimbari, cumparaturi, cluburi, distractie, tu esti prima care da de inteles ca ai ramane nemiscata laughing

| Cipi1212 a răspuns:

Nu cred.

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Spune mersi ca ai menstruatie si nu iti bate joc de ea. E foarte rau sa fii dereglata hormonal. Poarta ob si gata