Bună! Stai linistita si calmeaza te nu se va intampla nimic rau la interviu, nu lua pastile sau cum au zis ceilalti sa bei alcool, nu fa prostia aceasta, mergi la interviu cu toata incredera, ce varsta ai? Roaga te lui Dumnezeu sa te ajute sa invingi emotiile, interviul acesta este pentru un loc de munca? Mult succes.
Hei am 26! Este pentru obtinerea vizei
Ce fel de viza? mult succes numai fi asa stresată
Crede-mă ca mi-aș dori sa pot sa fiu calma dar nu stiu cum sa fac asta. Acum sunt ok si imi tot zic hai ca va fi bine dar cand o sa vina ziua cea mare parca ma vad ca o sa fiu praf
Ia sedatif pc este din plante
Mersi mult.o sa imi iau am mai auzit si de la alte persoane despre el...
Am luat si eu mai demult si chiar este bun, si mai poti cumpara optimist plus sunt pastile naturiste, gasasti la farmacia tei din Bucuresti, cu potimist plus i ti recapeti starea de bine esti vesela toate grijile si problemele, vor disparea, nu vei mai fii nervoasa stresata agitata, numai bine i ti doresc.
Dacă iei pastiluțe fără să fii obișnuită cu ele, riști invers, să pari bleagă. La farmacie poți să ceri un calmant minor.
Nu iti face griji, du-te acolo si fii naturala, nu are ce sa iasa rau, adica faptul ca esti emotiva ar fi ultima problema pentru ei, daca sunt persoane ok si isi dau seama ca esti mai emotiva vor incerca sa creeze o atmosfera placuta si sa nu te simti aiurea cel mai probabil. Nu lua nimic, nu lua pastile, tu fii naturala, nu esti sigura pe tine cum s-a mai zis pe aici, du-te cu gandul ca trebuie sa reusesti ca sa nu clachezi, aduna-te si o sa fie ok! De asta zic sa fii naturala pentru ca daca iti faci in cap interviul si iti faci in cap o poezie va fi nasol, vei uita si nu rezolvi nimic, mult mai bine sa fii tu, ai sa vezi ca o sa reusesti, capul sus si nu mai pune raul in fata.
Daca erai barbat, iti ziceam sa faci o laba chiar inainte sa pleci de acasa, ca sa te mai calmezi. Poate functioneaza si la femei...provoaca-ti iubitul la o partida chiar inainte de a pleca la interviu sau daca n-ai, m@sturbeaza-te. Nu lua pastile, pentru ca nu poti sti ce reactii poti avea si iti faci mai mult rau decat bine.
Bea ceva cu o seara inainte. Cu putin noroc onsa te trezesti un pic mahmura. Mananci bine inainte de interviu, de preferinta carbohidrati sa te mai "leneveasca" un pic si poate poate.
Nu cred ca ar fi o idee buna sa merg mahmura cum spuneam este foarte important pentru mine dar mersi oricum
Ce prostii o inveti
Arsh de aici. Daca nu iti cunosti corpul si nu sti ce sa faci mai intai incerci, experimentezi.
Sa te imbeti nu este o solutie, si nu i mi spui tu mie mars, imbecilule
Tu nu ai incredere in tine. O pastila nu o sa rezolve asta. Am avut si eu un interviu foarte important acum. Iti zic ce am facut eu. Am facut o lista cu motivele pentru care ma duc acolo, ca sa fiu sigur pentru ce aplic, ce scop, ce calitati am care se potrivesc cu locul de munca respectiv si am respirat foarte adanc tot timpul.
Greu tare cu tine. Sfatul meu e sa incepi interviul exact cu asta. Dupa buna dimineata etc ii spui celui sau celor din fata ta ca esti emotiva si eventualele greseli sau reacrii vin exact din asta. Apoi ai in minte faptul ca si ei au nevoie de tine tot atat de mult cat si tu ai nevoie de jobul respectiv.
Eu am ideea ca un interviu este ca o prima intalnire amoroasa! Fii tu cea naturala si nu incerca sa pari altfel!
Mult succes iti doresc!
Nu fi asa fatalista. Nu se termina lumea daca nu esti acceptata la jobul respectiv. Sunt destule alte firme si joburi.
Mai bine cauta sa-ti controlezi emotivitatea, pentru tine, nu pentru ca sa obtii ceva de la altii. Sunt destule metode, insa n-as putea sa-ti recomand, pentru ca nu sunt emotiv
O zi frumoasa, succes si sanatate!
Este vorba desprr interviul pentru obtinerea vizei si nu sunt fatalista dar chiar este extrem de important pentru mine. Va rog daca puteti sa rasp la întrebarea pe care am pus-o astept daca ma judecati fara sa stii de ce vreau sa fac asta mai bine iesiti si va vedeti de viata voastră. Mersi oricum pentru intelegere. Stii si eu cum ar trebui sa fac dar stiu ca asa nu o sa reusesc niciodata credeti ca nu am incercat. Daca nu era asa important credeti ca nu incercam altfel.
Eu am cunoscut persoane emotive si nu mi s-a parut nimic in neregula la ele. Pur si simplu asa era felul lor de a fi. Asa ca nu te gandi ca ar fi un dezavantaj.
Nu te poti schimba intr-un timp atat de scurt, dar poti sa incerci o plimbare in parc inainte de interviu, sa asculti o muzica relaxanta, sau sa fii cat mai rationala. Te va ajuta sa tii lucrurile sub control. Banuiesc ca lucrurile astea te-au ajutat si in trecut.
Exemple de gandire rationala: oricare ar fi rezultatul, poti incerca din nou, daca iti doresti; nu pune nimeni presiune pe tine sa reusesti asta acum, tu esti singura care te presezi; esti tanara si ai timp sa faci ceea ce doresti in viata; posibilitatile de a actiona sunt infinite; poti sa gasesti chiar ceva mai bun de atat.
Vei gasi singura rationamente care sa te ajute
Multumesc mult pentru încurajare, inseamna foarte mult pentru mine! O sa tin cont de toate sfaturile si sper sa iasă totul bine. Imi doresc foarte mult si sunt optimista de fel dar asta e singura mea temere sa nu ma pierd