anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

v-am mai scris in urma cu ceva timp despre problema mea veche legata de menstruatie, care nu imi venise de aproape un an de zile, tocmai am fost la un medic ginecolog si mi s-a spus ca am probleme cu colul uterin deoarece imi este mult prea mic.am fost sa imi fac si anlizele ca sa poata sa imi dea sa urmez un tratament, deoarece mi s-a mai spus si ca nu pot sa raman insarcinata dar nu pot sa duc sarcina.credeti ca prin tratament se poate rezolva? sunt foarte disperata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Una este să rămâi însărcinată dar nu duci sarcina până la termen, asta înseamnă că eşti infertilă şi alta este că nu rămâi deloc însărcinată şi atunci problema este privită din punct de vedere a sterilităţii cuplului.
Nu poţi primi două diagnostice în paralel, trebuie pus diagnostic exact, nu ambigu.
Analizele endocrine îşi spun cuvântul, dozările hormonale se fac în funcţie de ele. Nu ai decât să urmezi un tratament de specialitate, consultă mai mulţi medici, nu te opri numai la unul.
Încercarea moarte nu are.
Sănătate.
Pa, pa.

Abh
| Abh a răspuns:

Nu dispera, fa-ti tratamentul indicat de ginecolog. Am mai auzit cazuri de genul asta, unul a fost chiar o rudenie. Is-a spus ca are uterul prea mic si ca nu va putea duce o sarcina. Intr-un an jumatate a ramas gravida, nu a avut nici o problema in timpul sarcinii si a nascut la termen o fetita sanatoasa. Poti cere oricand si parerea altui medic, ai insa grija pe cine alegi!

| anad a răspuns:

Surorii mele i s-a spus cam acelasi lucru(ca ii este prea mic si rasucit putin), dar nu s-a adeverit: a ramas insarcinata si a nascut natural(e adevarat ca la 7 luni si putin subponderal) un baiat sanatos fara nici o problema.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Colul sau uterul este mic? Eu cred ca e vorba de un uter mic, infantil. Cu cat esti mai tanara si cu cat ai diagnosticat problema mai repede, cu atat ai sanse mai mari sa poti avea copii. daca nu asteptai un an si te duceai dupa prima luna de intarziere, ar fi fost mult mai bine.