Parul de pisica este daunator la plamani in cantitati mai mari. Am pisica de 4 ani si nu am nici o problema. De asemenea este rar sa iti intre in plamani fara sa atinga membrana mucoasa a faringelui si a fi inghitit.
Eu periodic inhalez par de pisica... de la a mea + de la pisici de pe strada, ca am luat nu stiu cate in brate )
Daca in 8 ani n-am patit nimic, nu mai patesc nici de acum. Parul de pisica e inofensiv.
Deci zici ca nu am cum sa am paraziți de la parul de pisica, nu?
Nu ma, stai linistita.
Dar tu ai stat inchisa in casa pana acum? Nu ai mai interactionat cu animale?
Ba da, cam de 2 ori pe luna mergem la tara dar pisoii nu naparleau atunci ca erau mai mici
Nu am înghițit par. E doar senzația ca as avea par în gât. Evita contactul cu pisicile.
Si daca ai lua paraziti, corpul nostru e de asa natura menit incat sa lupte cu orice virus.Cam greu ca, in Romania, sa mori de la asa ceva, pentru ca noi romanii avem un sistem imunitar foarte bun.
Eu sunt alergica la pisici si stau cu ele zilnic.Am inghitit atat de mult par, incat la un moment dat scoteam ghemotoace de par ca pisica )
Stai linistita, nu patesti nimic
Si eu sunt alergic la pisici, dar de la statul cu ele am dezvoltat o semi-imunitate.
Asa sper, momentan nu am nimic dar ce am citit pe net si faptul ca in familie fratele matusii mele a fost operat la plamani de la parul de pisica ma sperie.
Parul de pisica se duce rar in plamani, de cele mai multe ori el se depoziteaza in apendice.