De la tensiune e dar tensiunea poate fi cauzata de anxietate. verificati tensiunea periodic. daca stai bine cu inima si tensiunea atunci trebuie sa iti dispara durerea de cap si punctele. da cred ca de la ochi ti se trage daca neurologul nu o gasit nici o cauza, si anxietatea poate reveni la intreruperea tratamentului stiu ca anxietatea da dureri de cap am avut si eu erau dureri severe mai ales ca am intrerupt tratamentul de 4-5 ori dar acele puncte nu stiu daca nu iti trece intr-o saptamana mergi la alt oftalmolog. e complexa cauza daca doctorii nu stiu noi nici atat. sper sa te faci bine
Punctele din vedere ziceau doctorii ca au fost de la tensiune si ca dispar greu.Calmantele le refuz din cauza bacului, daca le iau nu mai am acea dorinta, iar oftalmologi am verificat 2.Multumesc de sfat.
Atunci incearca ceaiuri naturale pentru calmare asta ca sa mentii tensiunea care poate oscila de la anxietate. Si punctele iti vor disparea ai rabdare.
Nu te da batut mergi la medicul de familie sa te trimita pentru investigatii
Si eu am tinitus si mi s-a spus ca il voi avea toata viata cica sa ma obisnuiesc cu el, si am intrebat daca gasesc cauza ce o dus la acest simptom imi dispare tiuitu din cap, urechi si mi-a dat de inteles ca nu.dar nu imi pierd speranta continui pana gasesc cauza desi cauzele sunt 20-30 la numar