| Crestin_Alex_1997 a întrebat:

Va pun o intrebare clasica, ce sa fac ca sa cresc in inaltime? Mentionez ca am 1, 75 si am 19 ani, nu fumez, si fac inot o data pe saptamana, am auzit mitul ala cum ca baietii cresc pana la 23 de ani, vreau sa cresc doar 5 cm, pana la 1, 80. Ce sa fac?, sa stau atarnat de bara de tractiuni zilnic, sa iau ceva suplimente, sa fac anumite exercutii? Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

In principiu orice om se opreste din dezvoltare pana la 20 de ani.
Iar in inaltime nu mai cresti de pe la 18...

Ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea.

| RAY a răspuns:

Stiintific vorbind cresterea spontana se produce la pubertate ca dupa aia mai cresti e tot din cauza aia, eu personal am crescut pana la 18 ani atat, faza cu atarnari, sport sunt basme, parerea mea ai o inaltime ok pentru un barbat acum urmeaza culturismul sa ai masa musculara sa te placa fetele, sportul e esential sanatati si o alimentatie cu cat mai putine calorii

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poti sa faci nimic sa cresti in inaltime, este prea tarziu pentru tine, s-a cam incheiat perioada de crestere.
Din pacate, tu ai o mostenire genetica de la parinti, care nu se poate modifica! Poti sa stai la bara cate 24 de ore ca de lungit tot nu te lungesti, trebuei sa intelegi ce naiba, ai 19 ani, nimic pe lumea asta nu te mai poate lungii!

| kiri11 a răspuns:

Practic, dupa ultimile cercetari facute si confirmate, corpul omenesc se dezvolta pana la varsta de 26-27 ani. Daca vine vorba de inaltime, ora ta de inot saptamanala ar trebui sa se transforme in 3-4 pentru efecte. Intinderea la bara poate tot ar fi un ajutor happy