| Amedeia a întrebat:

Buna, va rog ajutați-mă. Sunt însărcinată in luna a 5 a și de ieri a început sa ma doară burta, am mers la toaleta și nu pot sa fac treaba mare, specific ca nu sunt constipata dar îmi blochează ceva colonul ori copilul apasă așa tare ca nu permite sa iasă sau ceva s-a întâmplat ca simt cum ma scapă dar nu am nimic înăuntru doar intestinul. Nu știu ce s-a întâmplat, e posibil sa se fi răsucit sau ce sa se fi întâmplat? De aia ma doare burta ca nu pot face la toaleta ca e durere ca atunci când te scapa treaba mare dar dacă nu pot face nu are cum sa îmi treacă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Trebuie sa ai grija la balonare. Fructele in exces (la fel si dulciurile) provoaca balonare mai inainte de digestie; mai inainte ca acestea sa ajunga in intestinul gros.
Daca nu este constipatie, este posbil sa fie scaun moale, unde apar mai intai durerile(senzatiile) si apoi scaunul. De aceea este important sa cunoastem cum se manifesta organismul fata de fiecare aliment consumat
Daca este de la sarcina... aici nu ma mai pricep.

| ncep?torul988 a răspuns:

Salut. Cel mai ok ar fi sa iti consulti medicul.
Sa va traiasca micutul/micuta.

| kopli a răspuns:

Nu te putem ajuta. Recomandarea mea este sa te duci noaptea asta la urgente! Din ce descrii, nu e bine deloc.