Draga mea, la varsta ta slabesti foarte usor daca ai vointa.Renunta la prajeli, sosuri, mezeluri, carne grasa, lactate grase (smantana, cascaval, unt), bauturi carbogazoase, alcool, dulciuri, paine mai putina... Poti consuma lapte dietetic 0, 1 %(degresat) cu cereale integrale, multe legume, fructe, carne pe pasare(fara piele)fiarta sau gratar, la fel carne de curcan, peste, fiert sau gratar, frigarui din piept de pui cu legume, vinete, pastari, conopida, brocoli, salate diverse, poti folosi maioneza din pufuleti la diverse salate care iti plac, gasesti retete pe google, mere rase in amestec cu morcov, compot din mere(fara zahar, daca stau mai mult in zeama care au fiert zeama devine mai dulce), mai sunt si alte retete sau indicatii, cauta pe net, oricum nu mori de foame, multa miscare si 2l de lichid. Poti folosi ceai verde antiadipos cu ginseng(saufara), e foarte bun, pentru tranzitul intestinal.Succes!
In primul rand incearca sa ai mai multa incredere in tine . Poate esti un pic plinuta dar se poate remedia . Important e sa nu lasi pe ceilalti sa te afecteze . Nu esti mai plinuta decat mine . Si pe mine ma jigneau unii dar am incercat sa trec peste . Trebuie sa incerci sa le arati ca nu te afecteaza . Eu de exemplu eram mereu sicanat prin apelativul tocilar si cand m-am ingrasat considerabil ei au inceput sa aiba ca prim subiect de interes lucrul asta . Eu am fost chiar fericit pentur ca nu ma mai strigau tocilar . Sunt sigur ca lucrul acesta e un lucru bun in comparatie cu altele . Trebuie sa slabesti pentru tine , nu pentru ei .
Incearca sa faci asa : http://www.egirl.ro/Cum-slabesti-fara-regim,a2820.html
In primul rand incearca sa ai mai multa incredere in tine. Poate esti un pic plinuta dar se poate remedia. Important e sa nu lasi pe ceilalti sa te afecteze. Nu esti mai plinuta decat mine. Si pe mine ma jigneau unii dar am incercat sa trec peste. Trebuie sa incerci sa le arati ca nu te afecteaza. Eu de exemplu eram mereu sicanat prin apelativul tocilar si cand m-am ingrasat considerabil ei au inceput sa aiba ca prim subiect de interes lucrul asta. Eu am fost chiar fericit pentur ca nu ma mai strigau tocilar. Sunt sigur ca lucrul acesta e un lucru bun in comparatie cu altele. Trebuie sa slabesti pentru tine, nu pentru ei.
Incearca sa faci asa : http://www.egirl.ro/Cum-slabesti-fara-regim,a2820.html
Nu e un motiv sa te omori ca esti plinuta trebuie sa ai incredere in tine sa nu te afecteze parerea celor din jur, trebuie sa te faci apreciata pentru cum gandesti nu dupa felul cum arati, regimul dupa care am slabit este cel vegetarian e un alt mod de viata, lupta pentru tine nu pentru lumea care te inconjoara, oamenii sunt rai, ai incredere in fortele tale.Bafta multa
Exista mii si mii de cure de slabire de la legume/fructe pana la pastile +sport, multa apa, etc
Cumpara si tu Femeia de azi sau reviste din astea de sanatate(nu mai stiu cum se numeste) Si respecta cura de slabire Si trebuie sa o tii ceva timp, in jur de 2-3 luni ca sa ajungi la greutatea ideala sper ca nu faci maine 18 ani
Cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un medic de specialitate, el o sa stie mai bine ce fel d regim te avantajeaza nu ca sa te infometezi
Buna! Eu am avut in liceu o colega, care la o inaltime asemanatoare cu a ta, avea in jur de 100 kg. Datorita unor probleme de sanatate cauzate de aceste kg in plus, s-a apucat sa slabeasca...si a slabit, a tot slabit pana a devenit de nerecunoscut. cred ca are in jur de 55-60 kg acum si inca se mentine.
Stiu ca se ducea zilnic la sala, si facea anumite exercitii recomandate de un profesor de acolo. A renuntat de atunci sa mai manance paine, si are f mare grija in general la alimente! A fost si sub supravegherea unui medic cat a tinut dieta si a continuat sa se duca la sala mai bine de 1 an dupa ce a slabit.Stiu de la ea, ca trebuie sa tine un oarecare regim pentru ca daca se lasa dupa voia sortii, ar pute f repede la loc acele kg.
Ideea este ca trebuie sa ai vointa, f multa vointa, familia sa iti ofere sprijin si sa ceri sfatul unui medic pentru a te indruma exact catre ceea ce trebuie sa faci!
Mult succes!
RoxanneD întreabă: