| Boboc_Alexa_1997 a întrebat:

Buna va rog ajutorul mă doare stomacul îngrozitor de trei zile am cate 3 4 scaune pe zi chiar și mai mult am luat pastile numic am mâncat orez nimic ce să mai fac mereu mă ia o durere de burta când mă trezesc și alteori seara va rog un sfat un remediu ceva că e foarte incomoda situația

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dyya888 a răspuns:

Pentru dureri de stomac incearca Ranitidina. Daca ai scaune dese incearca Imodium. Ceai de menta si odihna. Fara grasimi, prejeli.

3 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Daca prezinti si scaune apoase inseamna ca s-ar putea sa fi contactat o bacterie(Helicobacter Pylori ), de aceea este foarte important sa mergi la un gastroenterolog sa iti faca o endoscopie

| CosminCD a răspuns:

Mai bine te-ai duce la medic. Sfatul lui e mai avizat... Multă sănătate îți doresc!

| Conii25 a răspuns:

Poate e din cauza stresului. Eu asa pateam in fiecare dimineata. Luam furazolidon. Cel mai bine ar fi sa te duci la medic poate ai luat contact cu vreo bacterie.