| elenusha_5203 a întrebat:

Buna va rog dati-mi si mie un sfat ...nu mi-a venit ciclu d 7 zile si sunt foarte ingrijoarata am avut contact sexual dar nu sa ejaculat in mine am dureri de burta de spate. se poate sa fiu insarcinata? da mai este ceva eu am probleme cu ovare o fi din cauza asta de imi intazie atat ciclul vreau un sfat cat mai repede opsibil

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| myam33a a răspuns:

Daca nu si-a dat drumul in tine sigur e din cauza unei raceli daca ai si dureri de gen burta, spate. Dar de acum cand ai contact sexual foloseste prezervativul si nu te lasa pe baza ca "nu isi da drumul in tine"!

| roksy a răspuns:

Foloseste nu test de sarcina ca sa fi sigura

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, se poate sa fii insarcinata, mai ales ca intarzierea este destul de mare. Daca nu e sarcina, inseamna ca ai o problema serioasa de sanatate. Nu stiu ce problema ai la ovare, dar o intarziere de 7 zile nu e deloc de ignorat. Asadar, fa-ti un test de sarcina maine din prima urina de dimineata si repeta-l peste 3 zile. Apoi, in aceeasi zi, indiferent de rezultat, du-te neaparat la ginecolog ca nu e deloc de joaca.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita e pe vine