Ai slabi foarte putin fiindca organismul ar intra pe metabolism de inanitie si ar distruge muschii, ficatul, rinichii, si ar conserva cu disperare grasimea. Oricum, ai ajunge in spital mai repede de o luna, cu probleme care iti vor afecta defintiv sanatatea.
Ai slabi, dar ai incepe o lupta impotriva propriului organism, nu al kilogramelor in plus. Revino-ti! Cum sa mananci doar atat? ar veni in jur de 400 de calorii ce ai zis u acolo.Pai u stii ca 20 de min de pers pejos arde 100 de calorii.de unde vei avea energie? Cauta sa tii un regim care sa nu depaseasca 1500 calorii[calculezi singura de pe etichete] asa poti manca orice dar putin, adica sa nu depaseasca 1500. [sunt calculatoare pe net] tii asa 1 luna jumate si ai sa vezi ca vei slabi cel putin 10 kg.
Incearca alte fructe in afara de banana... Banana ingrasa mai tare decat ciocolata
Eu cred ca vrei sa slabesti nu? Pai asta e usor si eu am tinut o dieta si in doua luni am dat cam 9 kg jos. uite daca mananciun iaurt dimineata,la pranz o ciorba si doua sute de grame de carne orezul e bun cu carne cu doua felii de paine, dupaceea nu bei apa o jumatate de ora, dupa 30 min incepi sa bei cata putina apa pana seara, la orapatru un fruct, la ora 6 un fruct si la sapte sau la sapte jumate mananci de seara adica:poti o mamaliguta cu branza si iaurt sau daca nu ceva forte usor dar consistent.Nu trebuie sa te infometezi a da si nu trebuie sa bei suc ala te ingrasa mult.Bananele ingrasa e dar una la o saptamana nu cel mai bine e sa mananci kivi etc dar nu pere moi. Bafta!