| menotyou444 a întrebat:

Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati happy
Pai sa incep am 13 ani si luna trecuta ciclul mi-a venit pe data de 16 si ieri m-am trezit cu o pata pe chilot eu am crezut ca e ciclul dar mi-am pus tampon etc. si cand am venit de la scoala era curat nimic . Astazi aceiasi poveste a venit la scoala mi-am pus niste semne de intrebare si cand am ajuns acasa era curat nu stiu ce sa fac ma doare foarte tare in zona ovarelor .
Ce poate sa insemne asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Zeroosi a răspuns:

E doar secretie vaginala nu te ingrijora e normal

| Johnweed a răspuns:

Pune 2 Tanpone, si dupa aia Chilotii! Daca si asa mai se observa ceva pe chiloti, inseamna ca e ceva Dubios! Cu Durerea nu stiu ce sa zic, du-te la Farmacie, si ia-ti ceva de acolo!

| katahd01 a răspuns:

Ori e doar secretie vaginala ori ai ghinionul sa fi racit la ovare mai grav sau o problema de sanatate mai grava incearca sa mergi la medic te va lamuri el parerea mea e ca nu ar trebui sa neglijezi problema

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Primele menstruatii sunt mai ciudeta, nu-ti face griji, e normal. Ceea ce ai tu acum e o menstra foarte redusa cantitativ.