anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog frumos imi raspundeti si mie la o intrebare? daca m-am culcat cu prietenul meu ( cu prezervativ)si mi-a venit ciclul in luna aceea iar in luna urmatoare imi intarzie pot fi insarcinata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| valeria9764 a răspuns:

Buna nu nu esti insarcinata este doar o intirziere a ciclului deoarece ai avut schimbarihappy peste 5-7 zile vei avea menstruatie

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca poti fi insarcinata

| Azµre a răspuns:

Poți face un test de sarcină să confirmi asta!

| Oana92 a răspuns:

Daca ai folosit prezervativul cum trebuie si nu a fost spart nu ai cum sa fi insarcinata!

| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
Nu.
Bafta!

| Andreiandy11 a răspuns:

Nuuuu!

| Andreiandy11 a răspuns:

Si acum si daca esti macar sa fie baiat

| pisicutataceamika a răspuns (pentru Andreiandy11):

Nu-mi arde de glume andreiandy11

| AnyLove97 a răspuns:

Nu...oh go on stai linistita, daca ti-a venit in prima luna atunci nu esti, daca vroiai sa stii ciclul mereu intarzie nu vine chiar la fix, ciclul iti poate intarzia de exemplu din cauza stresului, sau a unei boli recente, deci stai linistita nu ai nimicawinking

| pisicutataceamika a răspuns (pentru AnyLove97):

Mersi mult pentru raspuns

| pisicutataceamika a răspuns:

Mersi mult

| pisicutataceamika a răspuns:

Mersi mult pentru raspunsuri happy