In primul rand ar trebui sa te duci la un control o.r.l. este posibil sa ai un mare dop de ceara asta se scoate cu apa oxigenata de la farmacie ar fi o varianta, treaba cu durutul nu e ok deci revin asupra primei pareri un control o.r.l... este gratuit
Asta e a 2 zi, Daca ma duc maine la urgente are ceva?
Prima zi nu m-a durut decat nu auzeam... a 2 zii ma durea. ma pot duce a 3 zii la O.R.L?
Da un telefon medicului de familie o sa fii mult mai lamurita in privinta asta. e ok la urgente nu necesita programare
Nu as vrea asta, se poate sa ma duc maine la O.R.L? ( Asta e a 2 zi, adica sa ma duc in a 3 zi la O.R.L) Se poate?
Faci cum vrei e timpul tau sanatatea ta si sunt urechile tale nu cred ca e o problema atat timp cat maine te duci la urgente
Okee. Iti multumesc foarte mult! De la mine ai o funda
ok multumesc diseara sau si acu daca ai timp incalzeste niste sare grunjoasa (de muraturi) intr-o tava dupa ce s-a incins mai tare inveleste-o bine intr-un prosop si tine-o pe urechea care te doare
Ai facut si mai rau ca ai stat cu capul in apa.In aceeasi situatie sunt eu acum cu dreapta.Eu iau Augmentin la 12 ore si Brufen 3 pe zi.Si de 3 ori picaturi pentru otita.OTIS-T.La mine este de la curent. Posibil la fel si la tine.
De doua zile nu auzi si mai intrebi ce sa faci? Mergi la un control la ORL, poate inca ai sanse sa nu surzesti pe viata.
Mergi la orl si nu lua tratament dupa ureche pentru ca poti sa iti afectezi auzul in mod ireversibil!