Sant 2 variante, te duci in franta si dai spaga la un medic ca sa iti taie testiculele stai linistit ca iti pune anestezie si nu doare, sau 2º varianta ar fi sa nu te bagi in seama cu femeile.
Stai relax nimeni nu te consoleaza dar vreau sa spun ca esti un fraier.ai sa te nenorocesti! nu esti singurul baiat care face treaba asta sunt 97% care o fac si fete 72! uitate pe google daca nu crezi! mai bine iti cauti o iubita
Da se poate incepi sa bei ceai de tei dar presupun ca estri destul de inaintat in varsta sau incearca sa faci bnaie in apa cu sulf si sa stai ceva vreme in ea Sau mai bine te duci la o sala de forta si iei priteine si o sa te trezesti ca iti vei folosi penisul doar pe post de furtun
Da se poate incepi sa bei ceai de tei dar presupun ca estri destul de inaintat in varsta sau incearca sa faci bnaie in apa cu sulf si sa stai ceva vreme in ea Sau mai bine te duci la o sala de forta si iei priteine si o sa te trezesti ca iti vei folosi eroul doar pe post de furtun
Nu mai cum sa devii impotent din laba
Scuza-ma, dar mai bine te-ai duce la un psiholog intai ca sigur ai ceva probleme la mansarda...
Buna, ma numesc Ionut, am 18 ani si sunt nascut in Craiova, dar locuiesc in strainatate. Intamplator am vazut intrebarea ta pe google, pentru ca cautam acelasi raspuns care il cauti si tu. In primul rand vreau sa iti spun ca nu trebuie sa bagi in seama lumea care lasa reply-uri idioate, nu trebuie sa iti tai penisul! nu trebuie sa iti tai testiculele, nu trebuie sa faci nici un fel de operatie chirurgicala. Eu vreau de asemenea sa devin impotent, si nu pentru ca am probleme in dragoste sau alte mizerii de genu, ci pentru ca am o slujba care nu imi permite sa fiu normal, trebuie sa devin impoten pentru ca viata mea e pusa in joc, dar sa ma lasam pe mine si sa ne intoarcem la intrebare. Am citit pe internet ca toti membrii din Al-Qaida sunt obligati sa ia niste pastile ca sa devina impotenti, si asta e si ideea, tot ce ai nevoie sunt niste pastile, scoateti din cap idea de ati taia penisul sau testiculele sau cine stie ce, ca nu traim in evu mediu. Acum pastilele difera in fiecare tara, chiar daca se face import, nu stiu ce medicament sa iti recomand pentru ca asa cum am spus nu traiesc in Romania. Ai fost sa intrebi in diferite locuri? de ce nu te informezi de la surse mai mari, cum ar un urolog sau sa intrebi intr-o farmacie, sau sa intrebi pe cineva care lucreza in domeniul sanatatii. eventual o mica spaga ar fi bine primita, si sunt sigur ca iti gasesti raspunsul. Succes!
La modul cel mai serios.
Citeste Matei 5 cu 27-32.
Stai pe genunchi, si In numele lui Isus porunceste duhului de masurbare sa plece si scutura mainile, si duhului de curvie, senzualitate etc.