Azi fiind duminica nu gasesti medicul de familie, asa ca inainte ia niste ceai de musetel (e un antiseptic minunat) fa o gargara cu apa calduta si sare, si daca tot nu te lasa incearca niste antibiotice de la farmacie doxicilina, penicilina, ampicilaina etc, grija mare spune-i farmacistei ca e pentru tine, sa iti dea ceva potrivit pentru varsta ta, si in ultma instanta mergi la medic, operatie e o solutie extrema, nu cred ca e cazul tau dar trebuie sa te vada un medic inainte ca acestea(amigdalele) sa se inflameze. Sanatate!
Mergi la medicul de familie sa constate ce ai iti va presrie niste medicamente sua programare la doctor daca doctorii spun ca operatia este singura solutie. Va trebui sa faci si pasul asta daca este nevoie... bafta
Mergi la farmacie sau la medicul de familie . Spune`le ce probleme ai ca te dor amigdalele si asa mai departe.Stii tu mai bine ca mine.
Sper ca te-am ajutat si ca merit si eu o fundita !
Sanatate :*
Pai sa nu te superi dar daca nu iti faci operatia s-ar putea sa se agraveze pentru ca nu se pot dezumfla odata ce s-au umflat asa ca mai bine mergi la medic sa iti faci operatia decat sa tii se agravezee pentru ca a mai facut cineva asa si si-a pierdut vocea si in final a trebuit sa isi faca operatia deci orice ai face tot o sa trebuiasca sa iti faci operatia...
Sper ca t-em ajutat. Funda?
ella2816 întreabă: