anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna va rog frumos sa ma ajutați știu ca este rușinos dar m-am umplut
De linidni de la niște fete din clasa și nu știu cum sa mai scap nu funcționează nici o soluție spune ți mi niște soluții naturiste și ușoare in card pot scapă ușor de lindini și păduchii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Pe vremuri se punea gaz lampant pe par, se lasa o ora, doua sa acctioneze si se spala capul si mureau toti dar acum cred ca gasesti prin farmacii diverse produse care sa te ajute sa scapi de paduchi.Si inca ceva, nu mi se pare nimic rusinos, aceste mici vietati trag in special la curat, in definitiv sunt si ele niste insecte ca si purecii ca si mustele, tantarii.Rade cineva ca ai muste sau tantari in casa? Acelasi lucru si cu paduchii.Mergi la orice farmacie si vei fi ajutat cu siguranta

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Otetul diluat cu apa functioneaza pentru paduchi.