Trebuie sa urmezi tratamentul indicat exact asa cum ti l-a dat fiindca altfel risti sa se cronicizeze infectia si sa nu mai scapi niciodata de ea. Daca ai o astfel de infectie, trebuie sa te duci la medic lunar macar 6 luni pentru recoltare si indicatii de tratament, tratament pe care sa-l urmezi cu strictete. tratamentul este destul de complex, include pastile, ovule, creme externe, ovule, toate folosite dupa anumite scheme, macar 2 saptamani. In plus, trebuie sa-ti tratezi si partenerul sexual, sa folositi prezervativ macar pe durata tratamentului si inca o saptamana dupa aceea, sa fierbi prosoapele, chilotii, lenjeria de pat dupa fiecare folosire (trebuie sa schimbi lenjeria de pat zilnic, iar prosoapele de doua-trei ori pe zi, in functie de cate dusuri faci si sa le speli la 95 de grade sau sa le fierbi).
Ovulele sunt cele mai bune, zic eu, si eu am avut aceeas problema si sunt insarcinata, medicul mi le. a prescris...si si.au facut efectulle poti incerca si nu costa mai mult decat celelalte medicamente ce le.ai luat.costa vreo 10 lei si ceva.multa sanatate iti doresc.