| kuklamasha a întrebat:

va rog mult sa ma ajutati cine poate...
de acum o perioada, (in jur de 2 ani deja) ma infrunt cu o probema destul de grava pentru mine, de aceea va voi povesti intreaga istorie ca sa ma intelegeti mai bine. Deci, dupa cum am specificat, acum 2 ani in urma am fost la o sauna, unde am folosit incostient slapii unei persoane ce are probleme cu transpiratia, in general cu pielea...(de aici cred ca a inceput totul). A inceput sa-mi iasa niste vezicule lichidiene uneori deosebit de pruriginoase. Prima data mi-au esit pe suprafata mainilor, mai concret in zona palmelor, dupa care au aparut si in zona talpilor. La inceput veziculele sunt de marimi mai mari dupa care, in interiorul lor parca se separa in camerute mici mici. nu intotdeauna sunt insotite de mincarimi. Dupa o vizita la doctor, am fost diagnosticata cu eczema alimentara, ceea ce nu am intilnit pe net. Am gasit eczeme de care vreti:seboreica, dishidrotica, de contact, s. a. dar alimentara inca nu am dat. Am facut un mic tratament dar na ajutat la nimi. In palme deja nu-mi mai iese (s-a intimplat de 2 ori in aceasta zona 2 primaveri la rind cite citeva saptamini si atit). Dar pe talpi si in zona degetelor boala persista mereu, o am incontinuu, vara se manifesta mai putin, pentru ca umblu in incaltaminte mai deschisa, iar de cind am trecut la adidasi si cizme si mai transpir cite un pic, boala se intensifica, iar pielea dintre degetele (la picioare) mereu este crapata si singereaza. Cam asta e tot. Daca va puteti imagina ce este asta si cunoasteti ajutati-ma va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ionutm9 a răspuns:

Si eu am avut ceva asemanator,ma mancau talpile atat de tare k dim ma trezeam cu crapaturi si sange, am urmat diverse tratamente date de medic dar inutile,,,, pare o gluma dar intr-o zi dadeam cu vopsea si am scapat diluant pe picioare si mi-a trecut... deci dupa mine cu diluant ar merge

2 răspunsuri:
| adrian_4038 a răspuns:

Offf nu se glumeste cu asa ceva du-te la alt medic unu dermatolog vezi ce zice nu te lua dupa unu singur ca la noi in rom 70% din doctori sunt... mersi