anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

.va rog mult sa ma ajutati, hamsterul meu este rasa sirian auriu si de azi stranuta mereu si isi umple obrajori cu aer...am cautat pe internet si am gasit aceste simptome dar spune ca are infectie respiratorie.Este primul hamster pe care il am si imi e foarte frica sa nu pateasca cv dar chiar nu stiu ce sa fac ca sa ii treaca si nu am posibilitatea sa il duc la veterinar prea curand.Va rog dati-mi un sfat cum il pot ajuta

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Tine-l la cadura neaparat si ai grija sa manance totusi ceva (http://www.animalutze.com/articole/hranire-hamster.php) Da-i ce ti se pare ca e mai moale din lista aceea. O bucata de banana,mar, de carne de pui si daca nu vrea sa bea apa, da-i tu cu ajutorul unei pipete.
Dar sincer, mai bine du-l totusi la veterinar, ca hamsterii sunt sensibili si poate pateste ceva.

| Azµre a răspuns:

Du-l la veterinar nu te costă o avere, 10 lei cel mult!

| Damon01 a răspuns (pentru Azµre):

Nu este vorba de bani...stau la tara

| Azµre a răspuns (pentru Damon01):

Și la țară sunt veterinari! Mai ales acolo! Caută un veterinar din sat...

| emmyD a răspuns:

Adreseazate unui medic veterinar