anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna va rog mult sa ma ajutati va rog cu un sfat.
Daca e cineva care a trecut prin aceste momente si ascapat sa i-mi spuna si mei va rog frumos, cum pot sa scap de matreata?
Fac dus si baie destul de des sunt foarte curat si tin mult la igeana corporala.
De obicei cand i-mi lasam parul sa creasca aveam probleme cu scalpul dupa spalare cu sampon, i-mi simteam scalpul uscat ca si cum as avea rididuri si ma manca de inebuneam cand purtam o caciula si transpiram.
De obicei ma tund zero pentru ca ma simt mai bine si nu am probleme cu parul asa mult.Plus ca am azuit ca parul consuma foarte multa energie corporala. Dati-mi va rog un produs, cine stie unul bun care hidrateaza si elimina matreata.
Cand eram mai mic nu aveam problema asta, si am azuit ca matreata se ia de la alti in contact apropiat si cred ca, cand eram la scoala am loat de la un coleg si de atuncea nu mai scap desi nu stiu daca e chiar adevart deorece nu aveam nici pe... cu asa ceva.
Va rog mult sa ma ajutati, cine a mai trecut si a scapat.

Va multumesc mult de ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| elenac a răspuns:

Rozmarinul si mesteacanul combate matreata cauta pe net ceva cu aceste ingrediente(se gaseste ulei esential de rozmarin)

| anonim_4396 explică (pentru elenac):

Eu as dori un produs bun un sampon natural daca exista asa ceva?
Dar mersi oricum de ajutor