| andreeaalexandra16 a întrebat:

Bună Vă rog mult spuneți-mi și mie Cum scap de sugit de o jumătate de ora sugit și nu se mai. oprește mă doare în piept. Am băut apa multa, mi-am ținut resporator, am mâncat o lingura de zahar ce sa mai fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia o gura de apa si arunc-o pe gat, adica nu inghiti apa, pur si simplu arunci pe gat sa se duca singura.3 inghitituri de apa asa, si iti trece.De obicei sughiti cand iei aer rece in stomac.

11 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Cere cuiva din casa sa te sperie, un pic mai tarziu. Dar vezi sa nu patesti ca mine, m-a speriat mama in varful pantei, ascunsa dupa tufis, ca sa scap de sughit. Era sa scap pentru totdeauna.

| andreeaalexandra16 explică (pentru minrest):

Ms da nu îmi place ăsta cu speriatul

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

In zahar se pun cateva picaturi de otet.

| andreeaalexandra16 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

Mulțumesc nu stiam am sa țin minte...

| Legion7X a răspuns:

Țineț-i respirația 20 sec
Repetă de două ori asta dar cred că până vezi tu ce am scris deja ți-a trecut de mult sughițul.

| andreeaalexandra16 explică (pentru Legion7X):

Mai de vreme me-a trecut dar mersi mult pentru răspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa inspiri/expiri adanc. La mine functioneaza de fiecare data.

| andreeaalexandra16 explică (pentru anonim_4396):

Am încercat așa și mă durea în piept nu trecea am încercat sa mă apțin în sughiț am mâncat ceva și văd ca me-a trecut

| anonim_4396 a răspuns (pentru andreeaalexandra16):

Faza e ca nu trebuie sa te fortezi. Uite, pe viitor incearca sa respiri in sincron cu gif-ul asta.
http://imgur.com/gallery/Huou7Gh

| Daniel9988 a răspuns:

1.Bea un pahar intreg de apa fara sa respiri
2. Tine-ti respiratia 20 secunde
3. Cere cuiva sa te sperie la un moment dat, pe nepregatite

| madalinfindrihan a răspuns:

Posibil să fie limba română de vină.