| AnonimMM678 a întrebat:

Buna va rog sa imi recomandati creme sau uleiuri.Am 17 ani am 58kg,am vergeturi aproape prin toata zona fundului,si putina celulita pe fund, ce sa fac ca sa treaca, ce alimentatie sa am de acum, ce creme sa folosesc.Va rog un sfat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Am vesti rele pentru tine!
Atat vergeturile cat si celulita nu dispar, odata aparute si instalate, nu pot dispare!
Vergeturile sunt crapaturi ale pielii, din cauza luarii in greutate foarte mult, pielea se intinde pana pocneste si asa apar.
Celulita este aparuta tot din cauza grasimii, find granule de grasime infiltrate intre fibrele musculare.
Te sfatuiesc sa te apuci serios de un sport, ca sa poti sa reduci celulita si grasimea dintre fibrele musculare.
In ce privesc vergeturile, alea nu se pot repara cu nimic, doar ca in timp, firele/crapaturile rosiatice, se vor albii si nu vor mai fii atat de vizibile.

| Alexandruuu88 a răspuns:

Încearcă ulei de germeni de grâu, crema galbene.Pe mine m au ajutat ceva ceva...