| Lalalalalalalalaaaaaaaa a întrebat:

cryingva rog sa imi ziceti fara copy-paste, de la chistul mamar care necesita operatie care din anumite motive financiare nu se poate realiza, exista riscul de a deceda?cryingsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Alinusha14 a răspuns:

Eu am gasit ceva pe internet si poate te ajuta cu ceva :Am fost diagnosticata cu chisturi mamare din 2005. Acum am 51 ani, si se pare ca intru la menopauza.in tot acest rastimp marimea chisturilor a variat si nu au cedat la tratamente cu unguent PROGESTOCEL si picaturi MASTODYNON. Nu am dorit sa fac operatie desiacest lucu mi-a fost indicat. As dori sa urmez un tratament naturist si sau tratament cu acupunctura deoarece cred in medicina naturista.( este o discutie intre o domna care avea si ea chist mamar

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa ne spui diagnosticul corect, chist mamar fiind o formulare nefericita. Despre ce fel de tumora este vorba, copiaza un diagnostic real.