| BambiSd a întrebat:

va rog sa luati intrebarea in serios. Imi tot apar cosulete pe fund, ceea ce e ciudat e ca doar pe o fesa. Stiti din ce cauza apar si cum as putea opri aparitia lor? Multumesc, funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xBebee a răspuns:

Sunt multe vfariante
-Din cauza grasimii
-Statul mult prea mult pe scaun
-Depinde cat de curat e colacul de la WC
-Transpiratie
-Depinde cum stai pe scaun [picior peste picior, gen yoga etc.]

Sfatul meu este sa te duci la farmacii pentru niste creme speciale pentru cosuri.
Bafta...

4 răspunsuri:
| razvitzi a răspuns:

Probabil ca stai mult timp pe scaun laughing

| BambiSd explică:

Va multumesc tuturor. Din cauza grasimii nu au cum sa apara pentru ca din contra, sunt foarte slaba. Cred ca statul prea mult pe scaun e problema, stau aproape 10 ore zilnic in fata calculatorului. Va doresc un an nou plin de bucurii! kiss

| Legiuitoarea a răspuns (pentru BambiSd):

Bună.
Poartă haine cât mai naturale, zona afectată curăț-o cu săpun pe bază de sulf, etc.
La mulți ani!
Pa, pa.

| TarjaTurunenFan a răspuns:

Apar din cauza grasimi, poti sa te dai cu creme, in general cu crema de galbenele.
Sper ca te-am ajutat!