| AriaMontgomery a întrebat:

va rog sa ma ajutati am fata plina de cosuri, dar nu sunt acele "cosuri" populare, e ca si cum asa avea fata patata si cosul este rosu` am incercat fel si fel de tratamente, masti, etc. m-am dat cu mibazon, propolis si de o luna am inceput sa ma dau cu zineryt, vreau sa spun ca in afara ca mi-a uscat pielea foarte foarte tare nu vad nici un efect, va rog ajutati-ma. sincer m-am saturat de ele si sa imi fie rusine in propria piele din cauza acneeii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Urpaniel a răspuns:

Ai încercat cu un prosop pe pernă în fiecare seară?

| AriaMontgomery explică (pentru Urpaniel):

Nu, si cu ce m-ar ajuta daca imi pun un prosop pe perna in fiecare seara?

| Urpaniel a răspuns (pentru AriaMontgomery):

Păi în majoritatea cazurilor apar peste noapte, din cauza pernei, care depozitează microbii de pe faţa ta în fiecare seară, dacă e chestia asta, în cam vreo 3 săptămâni nu mai ai acnee.

| doaroadolescenta a răspuns:

Buna:) in primul rand tratamentul cosurilor si a pielii vine din interior, iar apoi urmeaza exteriorul. Citeste aici ce poti face pentru a scapa de cosuri, chiar da rezultate! http://doaroadolescenta.wordpress.com/......-de-facut/

| Pufoosheenia a răspuns:

Buna! Am o colega care avea aceeasi problema ca tine! Ea a inceput sa se dea cu coaja de cartof si nu mai arata asa rau! Am citit undeva ca este bine sa te dai cu zeama de lamaie! Succes happy!