| Gabriela2011 a întrebat:

Buna va rog sa ma ajutati. Am fost in spital pentru pneumonie interstitiala (poate asta nu conteaza) am iesit din spital si am mancat omleta, am vomitat am avut diaree 2 zile. Acum am ameteli si am niste stari proaste( am si lipsa de fier). Care ar fi problema? De ce am ameteli? Mentionez ca am slabit 3kg intr-o saptamana (ar putea fi de la asta ma gandesc?) Am un dr de famile prost, nu stie nimic. Imi da trimitere la glanda. Daca stiti va rog sa-mi raspundeti, cei care nu stiu despre ce e vorba nu vreau comentarii de pe net si altele.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Justmed a răspuns:

Aceste transformari din organismul tau face ca starea ta sa se altereze astfel incat aparand carentle de fier si aceste ameteli. Pentru diaree poti incerca ceaiul de menta sau coada soricelului. Pentru Fe si alete metale si vitamine poti incerca substanta BERES! Un supliment foarte bun si folositor ( beres - picaturi pentru. dizolvat in apa )!

6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ai aceasta stare din cauza varsaturilor si a diareei. Incearca in urmatoarele zile sa mananci mancare solida (preferabil orez fiert, paine prajita, banane), sa bei ceai de menta (1, 5 l/zi), sa iei medicamente care sa iti opreasca diareea si varsaturile (metoclopramid/scobutil, loperamid/imodium/ercefuryl s.a.); Daca simptomele tale nu se remit mergi la medic (intr-un serviciu de boli infectioase).
http://www.i-medic.ro/boli/gastroenterita

| Gabriela2011 explică:

V-am prezentat starea mea eu intreb de ameteli. Nu mai am nici diaree nici nu vomit si am vomitat doar o data. De ce am ameteli? Ma simt slabita?

| 13Denisa a răspuns:

Posibil sa fi facut o infectie alimentara. Ai avut dureri de cap, te simti slabita? De cate ori ai vomitat? Ai luat vreun medicament? De cand s-a intamplat?

| ღSคภ๔яค a răspuns:

Du-te la alt doctor cel mai bine pana n use agraveaza

| luluta a răspuns:

Lopemid pentru diaree, si mai bine du-te la doctor poate fi si de la pastile!

| LEXYMAADUTZA a răspuns:

Eu cred ca ai infectie sau depinde de ce mananci!